Home > Nieuws > Nieuwsbericht
10-01-2022 Cyberverzekering AON en Chubb voor NRK leden via Members' Benefits

Cyberveiligheid is een actueel thema. Helaas weten criminelen steeds vaker digitaal in te breken bij bedrijven of particulieren. In Nederland kost het een bedrijf gemiddeld €74.000 om de systemen na een cyberaanval te herstellen. Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van deze risico's die het steeds verder digitaliseren van processen met zich meebrengen. 

Aon Cyber Solutions heeft in samenwerking met de NRK, Members’ Benefits en verzekeraar Chubb een verzekering beschikbaar die afgestemd is op de behoefte van de sector en met extra voordelen.

Members’ Benefits
NRK is aangesloten bij Stichting Members’ Benefits. Zij hebben voordeelcontracten met dertig leveranciers gesloten. Je kunt als NRK-lid bij deze leveranciers terecht voor onder andere verzekeringen, personeelsdiensten, kantoorartikelen en facilitaire producten. De leveranciers zijn allemaal A-merken en bieden je, naast een scherpe prijs, ook betere voorwaarden en condities. Als lid van NRK kun je kosteloos gebruik maken van het zakelijk voordeelprogramma Members’ Benefits. Achter de ledenlogin op de NRK website kunt u meer informatie vinden over de Members' Benefits. 

Aon Cyber Solutions
Aon benoemd de cyberrisico’s voor organisaties en helpt organisaties bij het verhogen van hun cyberweerbaarheid en het verzekeren van cyberrisico’s. Aon is de enige tussenpersoon / verzekeraar met een gespecialiseerd cyberteam om relaties te helpen met een geïntegreerde aanpak. Onder andere door de investeringen in dit gespecialiseerde team heeft Aon een marktaandeel van meer dan 50% gemeten naar premieomvang van cyberverzekeringen.

EYE levert al onderdeel van Aon een real-time cybersecurity aan ondernemingen en de overheid op het hoogste niveau. EYE is opgericht door oud-medewerkers van de AIVD en MIVD.

Lees hier meer over het aanbod