Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
20-09-2023 - 21-09-2023 Kunststoffenbeurs 2023 met o.a. Rethink EXPO en uitreiking Rethink Awards Brabanthallen

Er zijn maar weinig materialen zo licht, sterk, buigzaam en kleurrijk als kunststof. Eigenlijk is kunststof een wondermateriaal: het heeft ook nog eens een lange levensduur en zelfs voedsel blijft langer houdbaar. Niet voor niets rollen er dankzij de vele mogelijkheden en toepassingen dagelijks miljoenen kunststof producten van de productiebanden. Tegelijkertijd staat kunststof niet altijd even positief in het nieuws. Dat terwijl de kunststof- en rubberketen flink werkt aan de verduurzaming van haar producten en aan het vergroten van de waarde voor de samenleving.

De ontmoetingsplek waar de duurzame toekomst van kunststof en rubber centraal staat
De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt, haar inspanningen en innovatiekracht zichtbaar maakt en elkaar jaarlijks ontmoet. Het is ook de plek waar samen (toe)gewerkt kan worden aan de toekomstbestendigheid van kunststof. Samen op weg naar Future Proof Plastics.

Rethink EXPO
Dit jaar is er ook weer de Rethink EXPO, waar duurzame en circulaire kunststof producten op een voetstuk worden gezet en de bezoekers inspireren en informeren over de duurzame toepassing van kunststof. In de Rethink EXPO vindt u ook de Innovatie Helpdesk Kunststof en Rubber. Hier worden bezoekers op weg geholpen met hun innovatievragen rond kunststof en rubber.

Rethink Awards
De feestelijke uitreiking van de Rethink Awards 2023 vindt plaats op woensdag 20 september 2023 tijdens de Kunststoffenbeurs in Den Bosch. Tijdens de beurs kan het publiek stemmen op de nominaties, waarmee ook bekend wordt wie de winnaar van de Publieksprijs is. De winnaars ontvangen de Rethink-trofee, een oorkonde op naam en krijgen veel aandacht in de (vak)media!

Aanmelden
Aanmelden en registeren voor de Kunststoffenbeurs 2023 kan hier