Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
14-10-2022 Kunststof Podium & Café met o.a. Harold de Graaf MAC3PARK stadion Zwolle

Tijdens deze editie van het Kunststof Café nodigt PSP u uit om samen te verkennen welke lobbyboodschappen relevant zijn voor ondernemers in deze en overige regio’s. Deze verkenning doet PSP samen met de Federatie Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie (NRK).

Eddy van Hijum (gedeputeerde Provincie Overijssel) gaat in op het belang van de kunststofverwerkende industrie voor de Regio Zwolle. In deze regio zijn veel bedrijven gevestigd die actief zijn in de kunststofsector, waaronder RPP Kunststofoplossingen. Emmelien Regeling (RPP Kunststofoplossingen) spreekt over het belang van de regio voor haar onderneming.

U wordt ontvangen op een inspirerende plek in het MAC3PARK stadion: het Clubhuis Regio Zwolle van stichting Regio Zwolle United. U ontmoet gelijkgestemde ondernemers, kennisinstellingen en overheden. Na het gezamenlijke diner in buffetvorm, bezoeken we de topwedstrijd PEC Zwolle – Heracles Almelo. Tijdens de wedstrijd is er uitgebreid de gelegenheid is om te netwerken. De bijeenkomst is exclusief voor directie- en managementleden.

Meer informatie en aanmelden kan hier

Programma

Zie hiernaast