Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
16-09-2022 NRK Buitenterreindag 16 september, doet u mee? Uw bedrijfsterrein

De NRK Buitenterreindag is dit najaar op vrijdag 16 september 2022, de dag voor World Cleanup Day. Maakt u die dag uw buitenterrein schoon? Is uw eigen terrein al helemaal schoon? Dan kunt u er ook altijd voor kiezen om de buurt rond uw bedrijf op te ruimen.Doet u mee? Geef het ons door, dan maken we er samen een landelijke actie van binnen onze sector. Mail naar info@nrk.nl en laat ons weten dat uw bedrijf meedoet. Rond 16 september posten we erover op de sociale kanalen en onze website. Zullen we samen van ons laten horen? Uw foto’s ontvangen we graag!

Tip: 
Veel gemeenten faciliteren in het verstrekken van opruimmaterialen aan vrijwilligers. Heeft u nog geen opruimmaterialen? Vraag deze dan aan (bruikleen) bij uw gemeente. Vaak komt u door op het woord ‘zwerfafval’ + gemeentenaam te Googlen op de gemeentepagina terecht, waar contactinformatie van de betreffende ambtenaar is te vinden. Mocht dit niet lukken, dan kunt u ook Nederland Schoon benaderen om dit voor u te achterhalen.

Wilt u het hele jaar zorg dragen voor een schoonbedrijfsterrein? Doe dan mee met Operation Clean Sweep (OCS). Hier kunt u alle informatie vinden en uw bedrijf aanmelden!