Home > Agenda > Bijeenkomst
16-01-2019 NRK Nieuwjaarsbijeenkomst 2019


Graag willen wij u onder het genot van een hapje en drankje onze beste wensen overbrengen. Wij nodigen u dan ook van harte uit op woensdag 16 januari 2019 voor de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van NRK en PlasticsEurope Nederland. Het inmiddels traditionele netwerkevent voor onze leden en relaties! Wij zijn dit jaar te gast bij Capi in Tilburg. Het programma begint om 15.30 uur.

Na een zeer bewogen 2018, zijn wij ervan overtuigd dat we de toekomst van onze industrie met trots en vertrouwen tegemoet kunnen zien.
Daarom is de kernboodschap tijdens deze nieuwjaarsbijeenkomst:

Met Trots en Vertrouwen naar een Toekomstbestendige rubber- en kunststofindustrie

Wij hebben voor deze middag een gevarieerd programma voor u samengesteld:

  • Capi-directeur en gastheer Toine van de Ven geeft een interessante presentatie over de manier waarop hij door middel van robotisering en reshoring werkgelegenheid van China naar Nederland heeft gehaald.
  • Creation is het nieuwe communicatiebureau, waarmee wij het Rethink initiatief naar een hoger niveau gaan brengen. Managing Director Corporate Affairs Peter Coolen laat deze middag hun creatieve invalshoek zien op het imago van plastic en rubber.
  • Ook dit jaar ontvangen drie bedrijven een NRK MJA3 Pluim voor hun topscore in energiebesparing. Er zijn winnaars in de categorieën Procesefficiency, Ketenefficiency en Duurzame energie.
  • Inge Wilson, HR Manager bij Dunlop Protective Footwea,r vertelt op inspirerende wijze over de no-nonsense aanpak waarmee deze marktleider in beschermende laarzen vorm geeft aan inclusief werkgeven.
  • Tenslotte is het woord aan Chris McNally, partner bij McKinsey en medeauteur van het rapport ‘No time to waste: What plastics recycling could offer’.
  • Tijdens de afsluitende borrel heffen wij met elkaar het glas op het nieuwe jaar en is er gelegenheid om nader kennis te maken met Rolf van Beeck, de nieuwe voorzitter van PlasticsEurope Nederland.

Graag tot ziens op 16 januari!


Direct aanmelden


De inspirerende showroom van Capi Europe in Tilburg.
 

Programma