Home > Nieuws > Nieuwsbericht
31-08-2020 CIRCO track medische producten. Laatste kans!

Welke rubber- of kunststofbedrijven leveren aan de medische keten en willen samen met  gerenommeerde ziekenhuizen, recyclebedrijven en zorginkooporganisaties aan de slag om circulaire business te ontwikkelen? Dat kan tijdens de CIRCO track medische producten. 

Diverse ziekenhuizen, waaronder het UMC Utrecht, Radboud UMC en Meander MC zijn van de partij. Net als zorginstelling ASVZ, recyclebedrijven Renewi en Pharmafilter, en Intrakoop, de centrale inkooporganisatie voor de zorg. Daarnaast hebben zich al verschillende bedrijven aangemeld. 

Medische eenmalige producten, zoals mondkapjes, handschoenen en verpakkingen worden op grote schaal toegepast in de medische sector, des te meer in de huidige coronatijd. Tijdens deze nieuwe CIRCO-track gaan ketenpartners met elkaar aan de slag, om nieuwe circulaire oplossingen te ontwikkelen en circulaire businessplannen op te zetten

Deze track wordt georganiseerd voor zorginstellingen en professionals die gebruik maken van medische disposables, producenten die ze ontwerpen en produceren, de groothandel in medische disposables en ketenpartners die medische reststromen inzamelen en verwerken.

Programma

  • 9 september - CIRCO Intake (al geweest)

Data Track

  • 30 september - Initiatie workshop 1 (stond eerst voor 1 oktober gepland)
  • 13 oktober - Ideate workshop 2
  • 27 oktober - Implement workshop 3

Download de flyer voor alle informatie over de CIRCO TRACK medische producten. Meer Informatie en aanmelden bij Martin van Dord van de NRK. 

Bronnen: website CIRCO