Home > Nieuws > Nieuwsbericht
16-03-2020 Dossier en meldpunt coronavirus rubber- en kunststofindustrie
Dossier en meldpunt coronavirus rubber- en kunststofindustrie

De NRK verwacht dat het coronavirus grote gevolgen heeft voor de kunststof- en rubberfabrikanten in Nederland. Zeker omdat de waardenketens van de producten sterk internationaal vervlochten zijn. Toeleveringen van grondstoffen kunnen stoppen of vertragen, maar ook de afzet in zowel binnen- als buitenland kan ernstig worden belemmerd.

Dossier Coronavirus
In het dossier bundelen we het actuele nieuws en informatie rondom het coronavirus in relatie tot de rubber- en kunststof Industrie. 
Klik op het dossier coronavirus met handige informatie voor uw bedrijf en een uitgebreide FAQ met de meest gestelde vragen.

Meldpunt
NRK wil graag in beeld krijgen wat de gevolgen zijn voor uw bedrijf. Zodat wij uw belangen goed kunnen behartigen. Daarom hebben we een corona meldpunt in het leven geroepen. Vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) nemen overheden en bedrijven strenge maatregelen om besmetting en verdere verspreiding van dit virus te voorkomen. Ervaart uw bedrijf nadelige gevolgen naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus in de verschillende landen?
Meld het ons! Ook ontvangen we graag al uw zakelijke vragen die betrekking hebben op het coronavirus. We kunnen niet alles beantwoorden. Maar hoe beter we de vragen in beeld hebben, hoe beter we er op in kunnen spelen.


Klik op de afbeelding en mail uw vragen of opmerkingen direct naar de NRK