Home > Nieuws > Nieuwsbericht
06-03-2020 NRK-bedrijf Wavin dingt mee naar een Techni-Mat Award
NRK-bedrijf Wavin dingt mee naar een Techni-Mat Award

De genomineerden voor de allereerste Techni-Mat Awards zijn bekend. Zowel voor de Sustainability Award als de Technical Award werden drie kanshebbers gekozen. De Techni-Mat Awards worden op woensdagavond 25 maart uitgereikt in samenwerking met Louwers Mediagroep.

Wavin StormHarvester vangt regenwater op
Wavin StormHarvester is een nieuw, intelligent ondergronds regenwateropvangsysteem dat rekening houdt met de weersvoorspelling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van actuele meteorologische data en diverse weersvoorspellingsmodellen. Alleen als er hevige regenval wordt verwacht, zal het Q-bic plus reservoir geledigd worden. Zo is er maximaal regenwater beschikbaar voor infiltratie of hergebruik in een gebouw. De Wavin Stormharvester is een combinatie van de Wavin infiltratietechnologie en de sensortechnologie van StormHarvester.

Jury kiest uit 26 dossiers
Alle exposanten van Techni-Mat 2020 mochten een dossier indienen om kans te maken op een award. In totaal werden voor beide awards samen 26 competitieve dossiers verzameld. Een onafhankelijke jury herleidde dat aantal na rijp beraad tot drie genomineerden per categorie.

Techni-Mat 2020 ,de vakbeurs voor infra en ruwbouw, wordt gehouden van 25-26 maart in Kortrijk (B). 

Bronnen: Techni-Mat 2020