Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Hans Kolnaar nieuwe algemeen directeur Timmerije

Per 1 mei 2019 is Hans Kolnaar de nieuwe algemeen directeur van Timmerije.
Vanaf 1990 heeft hij op de R&D afdeling van DSM Geleen (nu SABIC) gewerkt. Daarnaast ervaring opgedaan in innovatie en marketing bij onder andere General Electric Plastics in Bergen op Zoom en bij technische textielproducent Low & Bonar in Arnhem. Met deze achtergrond, kennis en ervaring in de kunststofindustrie is hij de juiste man op de juiste plaats.

Uitdagende tijden
“Het is fantastisch om voor een bedrijf als Timmerije te mogen werken”, zegt Kolnaar. “Het zijn uitdagende tijden. Ik kijk er naar uit om samen met het team van Timmerije te zorgen voor verdere winstgevende groei door te investeren in sterke klantrelaties, hoogwaardige technologie en innovatie. Op deze manier willen we bijdragen aan het verduurzamen van onze branche. De next level in plastics!”

Timmerije B.V
Timmerije is een toonaangevend ontwerper en producent van hoogwaardige kunststof spuitgietproducten in de Benelux. Al ruim 85 jaar is het bedrijf, dat gevestigd is in het landelijke Noordijk in Gelderland, een echte specialist in het kunststof spuitgieten.

Onlangs ontving Timmerije de ‘Unieke Ondernemers Award’ voor de wijze waarop het bedrijf zich inzet voor een inclusieve arbeidsmarkt. Al ruim 35 jaar werkt het met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014