Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Pacombi Group neemt Broekhof Verpakkingen over

Pacombi Group heeft bekendgemaakt dat er op 16 november 2018 overeenstemming is bereikt over de overname van Broekhof Verpakkingen. Deze overname wordt nu formeel ter goedkeuring aan de ACM voorgelegd. De beide bedrijven realiseren samen een jaaromzet van circa € 350 miljoen in diverse markten, zoals horticultuur, retail, foodservice, industrie en agricultuur.

Bij de bedrijven werken in totaal 780 medewerkers (480 Pacombi en 300 Broekhof). Broekhof heeft vestigingen in Aalsmeer, Honselersdijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Nairobi (Kenia), Rionegro (Colombia), Miami (VS) en Ho Chi Minhstad (Vietnam).

Jan Paardekooper, eigenaar van Pacombi Group: “De overname van Broekhof is een mooie mijlpaal voor ons bedrijf. Het betekent dat wij ons specialistisch en innovatief aanbod aan klanten in de sierteelt verder kunnen verbeteren. Daarnaast sluiten de buitenlandse activiteiten van Broekhof aan bij onze internationale ambities. Ik heet alle medewerkers van Broekhof dan ook van harte welkom binnen onze Group.”

Arjan Broekhof, eigenaar en algemeen directeur van Broekhof Verpakkingen, reageert: “Wij zijn enorm blij met deze transactie en hebben het volste vertrouwen in een succesvolle en plezierige samenwerking binnen dit gerenommeerde familiebedrijf. Onze klanten kunnen rekenen op een ongewijzigde voortzetting van onze leveringen en diensten. Daarbij zal onze missie onveranderd van kracht blijven: op innovatieve en betrouwbare wijze waarde toevoegen in verpakkings- en decoratiematerialen voor de sierteelt."
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014