Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Infobijeenkomsten opleiding Spuitgieten en Gereedschapmaker

Mikrocentrum organiseert in oktober en november twee informatiebijeenkomsten over opleidingen voor zogenaamde krapteberoepen. Op 26 oktober staat de bijeenkomst in het teken van de BBL-opleiding Spuitgieten. En op 2 november gaat het over de opleiding Gereedschapmaker. Veel bedrijven hebben vacatures voor dit soort functies.

 • Mikrocentrum en Summa College organiseren op vrijdag 26 oktober een informatiebijeenkomst over de BBL-opleiding Spuitgieten.

  Hoe trekt u de aandacht van een jongere generatie en wat heeft u deze groep te bieden? De opleiding BBL-spuitgieten sluit erg goed aan op de personele behoefte van het bedrijfsleven door de combinatie van werken + leren en een goede begeleiding. Denk hierbij aan functies als allround spuitgiettechnicus, machinesteller, kwaliteitsinspectie, grondstoffen specialist, etc. De opleiding is erg geschikt voor jongeren en zij-instromers.
  Download de flyer.
   
 • Mikrocentrum en Teclab organiseren op vrijdag 2 november een informatiebijeenkomst over de Opleiding Gereedschapmaker.

  De komende jaren ontstaat er een groot tekort aan gereedschapmakers (stempelmakers en matrijzenmakers). Een vak waarbij theoretische kennis en praktische vaardigheden op een ultieme manier samenkomen. Mikrocentrum en Teclab zijn een samenwerking aangegaan om een nieuwe generatie medewerkers basiskennis aan te leren voor het vak gereedschapmaker. De opleiding is erg geschikt voor jongeren en zij-instromers. 
  Download de flyer.Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014