Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Haak aan bij economische missie Smart Industry Duitsland

Van 9 tot en met 12 oktober 2018 brengen de Koning en Koningin een werkbezoek aan de Duitse deelstaten Saarland en Rijnland-Palts. In hun kielzog wordt er een economische missie georganiseerd onder leiding minister Sigrid Kaag en missieleider Ineke Dezentjé Hamming. De Koning en de Koningin zijn aanwezig bij enkele programmaonderdelen. Het programma is gericht op digitalisering van de industrie en is geschikt voor organisaties die zaken (willen) doen in Duitsland, bestaande contacten willen uitbreiden of een innovatiesamenwerking willen starten.

Aan de Duitse kant is er veel bereidheid tot samenwerking. Daarom is dit voor de Fieldlabs, de high-tech maakindustrie, evenals kennisinstellingen die hightech maakindustrie ondersteunen, de uitgelezen kans om in contact te komen met toonaangevende kennisinstellingen zoals DFKI en Cispa. Het programma bevat onder andere bezoeken aan Smart Factory KL, Bosch Rexroth, Fraunhofer en ZeMA .
Deze missie is met name geschikt voor organisaties uit de Smart Industry Fieldlabs, de hightech maakindustrie en bedrijven en kennisinstellingen die de hightech maakindustrie ondersteunen bij het doorvoeren van nieuwe digitale productieprocessen. Het gaat daarbij om onderwerpen als Smart Industry/Industrie 4.0, Big Data, Internet of Things, Kunstmatige Intelligentie en Cybersecurity.

Klik hier voor uitgebreide informatie over het programma.

Deelnemen en aanmelden
De kosten van deelname van bedrijven bedragen € 950,- per bedrijf (max. twee deelnemers per bedrijf). Bij meer dan twee deelnemers per bedrijf bedragen de meerkosten € 475,- per extra deelnemer. Elke deelnemer moet zich apart aanmelden. Reis-en verblijfkosten en eventuele kosten in het kader van individuele matchmaking (tolken en individueel transport) zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen.

Aanmelden kan tot dinsdag 17 juli 2018. Klik hier om u aan te melden.Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014