Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Laatste kans om aan te melden voor CIRCO Track Bioplastics

Donderdag 26 april aanstaande gaat de eerste bijeenkomst van start van de CIRCO Track Bioplastics. Er is nog plaats voor enkele deelnemers, dus reageer snel want vol = vol. Aanmelden kan nog tot maandag 23 april. Wil je bijdragen aan het circulair produceren en gebruiken van kunststoffen in Nederland? Ga dan in een serie van drie workshops samen met andere bedrijven aan de slag om circulaire business modellen en design strategieën te leren toepassen in de keten voor bioplastics. 

Data en locatie van de drie workshops:
Workshop 1 (Initiate) - donderdag 26 april bij Oerlemans Plastics in Genderen
Workshop 2 (Ideate) -  woensdag 23 mei bij Van Vliet Contrans in Hoek van Holland
Workshop 3 (Implement) - donderdag 7 juni in Amsterdam

Wat houdt workshop 1 (Initiate) in?
Tijdens deze eerste dag duik je diep in het gedachtengoed van de circulaire economie. Je maakt kennis met innovatieve businessmodellen en met productontwerpen door circular design-principes toe te passen. Je gaat aan de slag om de kansen voor je organisatie binnen de huidig waardeketen in kaart te brengen. Aan het eind van de workshop maak je een selectie van de meest veelbelovende bedrijfskansen en formuleer je je circulaire ambitie. Dit is het startpunt voor de circulaire waarde propositie van je organisatie die in de volgende workshop in (meer) detail wordt uitgewerkt.

Wie zijn de begeleiders?
Deze workshop wordt gefaciliteerd door: Ingeborg Gort, Partners for Innovation, tel.nr. 06-39333524 en Marien Korthorst, Cirkel Design, tel.nr. 06-27885996. Caroli Buitenhuis zal als externe expert op het gebied van bioplastic verpakkingen, renewable materials en circular concepts deze CIRCO Track ondersteunen. Martin van Dord van de NRK is op 7 juni bij de laatste dag ook aanwezig. Elk bedrijf zal door een van beide trainers voorafgaand aan de eerste workshop gebeld worden voor een telefonische intake.

Deelnemersbijdrage
Deelnemers betalen een bijdrage van €500 per bedrijf (niet per persoon). De NRK zal de bedrjiven hiervoor een factuur sturen.
Let op! CIRCO wil graag dat er twee personen meedoen per bedrijf: Circulaire economie heeft impact op de gehele organisatie, en daarom is het van belang dat er mensen met verschillende achtergronden meedoen. Omdat we het tijdens de workshop over businessmodellen en design strategieën gaan hebben, raden we aan om twee personen te laten deelnemen: iemand die de commerciële kant kan vertegenwoordigen en iemand die de technische kant kan vertegenwoordigen. 

Aanmelden
Aanmelden kan nog tot en met maandag 23 april door een mail te sturen naar Martin van DordIngeborg Gort of direct via de circonl.nl
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014