Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Handelsmissies naar Luxemburg en Zuid-Afrika

Innovatieve bedrijven op het gebied van duurzaam en of circulair ondernemen die zaken willen doen in Luxemburg kunnen deelnemen aan het bedrijvenprogramma op 24 en (optioneel) 25 mei dat RVO.nl, het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Nederlandse ambassade in Luxemburg en Holland Circular Hotspot organiseren.

Dit is parallel aan het staatsbezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aan Luxemburg. Stientje van Veldhoven, de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, zal bij een deel van het bedrijvenprogramma aanwezig zijn.
Kijk voor meer informatie over het programma en de kosten op de website van VNO-NCW

Zuid-Afrika
In diezelfde periode, van 22 tot 25 mei, organiseren Rijkswaterstaat en RVO en de lokale partner Green Cape een handelsmissie naar Zuid-Afrika. Deze missie is gericht op biomassa verwaarding en circulaire economie (bouw en sloop afval, plastics en e-waste). De missie is bedoeld voor ondernemers die activiteiten (technologie/ kennis aan bieden) hebben in de circulaire (afval-) economie of werken in agrofood- of landbouwsector. De NRK-leden vallen binnen de doelgroep van deze missie. 
Kijk voor meer informatie op de website www.afvalcirculair.nl.

 Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014