Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Laat uw product gratis redesignen!

Wilt u uw product gratis redesignen in plastics, of opschalen naar massaproductie, maar ontbreekt tijd en kennis? Er staan dertig studenten van de Hogeschool van Amsterdam klaar die de opleiding Engineering volgen. In tien weken ontwikkelen ze een geïntegreerd ontwerp, inclusief detail engineering.

De studenten onderzoeken welke (kunststof)productietechniek het beste past bij het product en kijken met uw technische eisen naar een optimaal geïntegreerd ontwerp, produceerbaarheid en kosten. Ze worden hierbij gecoacht door een professioneel team van docenten en productontwikkelaars. Mogelijke projecten zijn bijvoorbeeld behuizingen met kunststofdelen, zoals een bedieningskast voor een röntgenapparaat, behuizing voor een meetinstrument of een afstandsbesturing van een takelwagen. Het kost uw bedrijf één manweek investering en het levert u twee manjaar aan inspanning op. Lees meer over de kansen van dit project in de bedrijfsinformatie, inclusief planning, tijdsbesteding en voorwaarden. 

Aanmelden voor 6 april
De studenten volgen de afstudeerrichting Industrial Design Engineering, die gericht is op het ontwikkelen van producten voor massaproductie. Aanmelden voor deze unieke kans kan tot uiterlijk 6 april; het project loopt van half april-juni 2018.

Meer informatie
Neem voor meer informatie of inschrijven contact op met Martin van Dord (vandord@nrk.nl) of direct met de Hogeschool van Amsterdam, Marc Barends (m.l.barends@hva.nl), tel. 06-21158948.




Dit bericht afdrukken




Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014