Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Van Werven grijpt net naast Circular Award 2018

Van Werven Kunststofrecycling was met vier andere kandidaten genomineerd voor de Circular Award 2018. Dit is een prijs die een waardering uitdrukt voor ‘koplopers in de transitie naar een circulaire economie’. Uiteindelijk werd Closing the Loop als winnaar uitgeroepen en is Van Werven geëindigd als een trotse categoriewinnaar.

De prijs komt voort uit het Nationaal Grondstoffenakkoord waarvan Van Werven in 2017 al mede-ondertekenaar was. 180 partijen spraken met elkaar en het ministerie van Infrastructuur en Milieu en Economische Zaken af de Nederlandse economie te laten draaien op herbruikbare grondstoffen. Onder hen multinationals, vakbewegingen, milieuorganisaties en bedrijven als Van Werven.
De uitreiking van de prijs viel samen met de overhandiging van de Transitieagenda’s aan de Staatssecretaris. Naast Kunststoffen zijn dat Consumptiegoederen, Biomassa & Voedsel, Maakindustrie en Bouw. Vanuit iedere categorie werd door de jury een kandidaat geselecteerd voor de Circular Award 2018. 

Trots
Managing director Ton van der Giessen: “We hadden graag de Circular Award gewonnen, maar ik ben er ook erg trots op dat we categoriewinnaar zijn. Het is een heel aansprekende waardering voor wat we doen. Al ruim tien jaar werken we keihard aan het recyclen van kunststoffen en dat ging niet altijd makkelijk. Het is dankzij het familiebedrijf en de bijbehorende vastberadenheid dat we nu een gezond businessmodel hebben en op grote schaal kunnen bijdragen aan een betere leefomgeving voor de toekomstige generaties.”

Meer lezen:
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014