Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Schrijf nu in voor de EZK Energy Award 2017 en win € 25.000

Heeft u binnen uw onderneming al een flinke slag gemaakt met energiebesparing of duurzaam opwekken? En heeft u innovatieve stappen gezet? Dan maakt u nu kans op
€ 25.000. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat organiseert in samenwerking met RVO.nl de EZK Energy Award 2017. Dit is  een prijs voor inspirerende voorbeelden op het gebied van energiebesparing voor ondernemingen in Nederland.

De energiebesparing moet hebben plaatsgevonden in 2016 of 2017. Bedrijven kunnen hun recente projecten nog insturen tot en met 10 januari 2018 (12.00 uur). Op maandag 29 januari 2018 wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het EZK evenement - Partners in Energieuitdagingen.

    

Wie mogen meedoen?
Alle ondernemingen die jaarlijks minimaal meer dan 50.000 m³ kilowattuur elektra en/of 25.000 m³ gas verbruiken (en daarmee valt onder de energievoorschriften uit de Wet Milieubeheer). Bedrijven die het MEE Addendum hebben ondertekend zijn uitgesloten van deelname.

Welke maatregelen maken kans op de prijs/Welke criteria gelden er?

  • Significante verduurzaming van energiegebruik, dat wil zeggen aantoonbare reductie van fossiele brandstoffen (duurzame opwekken en/of energie besparen).
  • Meest vernieuwende en innovatieve toepassingen van bestaande technieken.
  • Brede toepasbaarheid, die anderen inspireert deze toepassing na te volgen.

Hoe moet mijn inschrijving voor EZK Energy Award er uit zien?
U maakt een aansprekend filmpje van maximaal 1 minuut waarin u uw maatregel presenteert. U kunt dit uploaden via het inschrijfformulier. Dit is niet verplicht. U kunt ook volstaan met de beschrijving van de drie criteria via het inschrijfformulier. U kunt uw inzending alleen indienen via het Inschrijfformulier EZK Energy Award 2017. U ontvangt een bevestiging van uw inzending.

Zijn er voorwaarden verbonden aan de besteding van de (belastingvrije) prijs?
Nee, maar de organisatie hoopt natuurlijk dat het prijzengeld wordt ingezet voor verdere verduurzaming van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van zonnepanelen op uw dak of de aanschaf van een elektrische auto of investering in innovatieve besturingssoftware met sensortechnologie.

Kijk voor meer veelgestelde vragen, het wedstrijdreglement en de samenstelling van de jury op de website:
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014