Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Meld nu aan voor nieuwe inkoopronde collectieve energie-inkoop

Energie ingewikkeld? Niet voor NRK-leden. Sinds de liberalisering is de energiemarkt complexer en onoverzichtelijker geworden. Meer dan vijftig energieleveranciers die iets voor uw bedrijf willen betekenen. Het netwerkbedrijf dat onnodig uw gecontracteerd vermogen hooghoudt en de opkomende marktaanbieders van meetdiensten. “Door de bomen het bos niet meer zien”, is de meest gehoorde uitspraak over de energiemarkt.  Dure consultants worden ingeschakeld, die echter niet altijd geheel onafhankelijk hun diensten leveren. Dit geldt echter niet voor NRK-leden.

Dankzij de werkgroep collectieve energie-inkoop wordt sinds enkele jaren zelf elektriciteit en gas ingekocht. Dit heeft tot op heden geleid tot scherpe tarieven. Het inkoopcollectief is exclusief voor NRK-leden en levert deelnemers geld op. Vanuit de werkgroep is opdracht gegeven aan energie-adviesbureau Energy-Check om de deelnemers bij dit traject te begeleiden.

Start nieuw inkoopronde
Vanaf het voorjaar 2018 start de werkgroep met de tender voor leveringsjaar 2020 en 2021 voor de bestaande leden. Maar ook nieuwe bedrijven kunnen hieraan deelnemen. Heeft u voor leveringsjaar 2018 en/of 2019 nog niets ondernomen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvend advies waarin u ook hoort wat de collectieve inkoop van energie financieel voor u betekent. Meer informatie: Idriss Hassani, idriss.hassani@energie-check.nl. Kijk voor meer informatie op het besloten deel van de website bij het thema milieu en energie.

Om meer bedrijven gelegenheid te geven deel te nemen, is de aanmeldperiode om deel te nemen aan de inventarisatiefase verlengd tot 18 december 2017.

 Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014