Wachtwoord vergeten Account aanvragen

OKcomply geeft bestuurders het noodzakelijke inzicht

Bestuurders zijn er verantwoordelijk voor dat het personeel op de hoogte is van reglementen. Zij moeten ook zorgen dat deze worden nageleefd. Eigenlijk wil je als bedrijf gewoon weten of je compliant bent en daarna weer overgaan tot de orde van de dag. In de rubber- en kunststofindustrie zijn er echter zoveel regels, verordeningen en belangrijke bedrijfsprocessen en procedures dat het soms lastig is om het overzicht te hebben en te bewaren. Met het wegvallen van het Ondernemingsdossier brengt OKcomply dit overzicht binnen handbereik.

OKcomply borgt de maatregelen die voortkomen uit wet- en regelgeving en bedrijfsbeleid. Het platform faciliteert het inzicht waar bestuurdersverantwoordelijkheid om vraagt. Het tactisch kader weet welke lijnen er uitgezet moeten worden en de operationele werknemers weten precies wanneer ze welke taken moeten uitvoeren.

Hoe werkt het?
Op het platform van OKcomply voert het bedrijf alle bedrijfsmiddelen in waar periodiek terugkerende taken aan hangen. Dankzij slimme notificaties bent u altijd ruim van te voren op de hoogte als er iets moet gebeuren. Communicatie over de uit te voeren taken vindt plaats binnen het platform, zodat er een digitaal dossier ontstaat dat overal toegankelijk is. Gaat er iets mis? Dan kan dit meteen gemeld en afgehandeld worden.

Het concept van OKcomply heeft zich inmiddels bewezen in de rubber- en kunststofindustrie en in vele andere branches. Na een geslaagde samenwerking met de NRK rond de beëindiging van het Ondernemingsdossier, zijn inmiddels meer dan twintig locaties van NRK-leden aangesloten. Dagelijks zorgt OKcomply er voor dat bedrijven compliant zijn en dit ook kunnen aantonen aan bevoegd gezag en verzekeraars.

OKcomply geeft vanuit het dashboard direct inzicht in de staat van compliancy, zonder overal minutieus bovenop te hoeven zitten. Als het dreigt mis te gaan, is dit meteen zichtbaar en duidelijk zodat de verantwoordelijke medewerkers bij kunnen sturen. Zo weet u dat uw hele onderneming voldoet aan de eisen die de overheid, de branche, de verzekaar en uzelf stellen.

Bekijk het filmpje OKcomply zo werkt het.Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014