Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
28-09-2022 Masterclass 'Werken aan maatschappelijk gewaardeerde producten' RPP Kunststofoplossingen, Nieuwleusen


Op 28 september organiseert Transitiemakelaar Erik de Ruijter in samenwerking met NRK en Kunststof Magazine een masterclass over 'Werken aan maatschappelijk gewaardeerde producten'.  Hoe kan u als bedrijf slim ondernemen in het oog van de storm?

Als ondernemer heeft u te maken met een ongekend groot aantal uitdagingen. Er woedt een ‘aandacht’ storm over grondstoffen, energie, klimaat, circulair, digitalisering met klanten, prijzen, concurrentie, milieu, regels en wetten, geschoolde medewerkers. Alles gebeurt tegelijk. Maar, in het oog van de storm is het stil. De masterclass helpt u naar dat oog.

Praktische oplossingen
Slim ondernemen is de juiste uitdagingen kiezen en omzetten in gerichte actie. Uw eigen oplossingen. Deze eendaagse masterclass met focus op het bedrijfsprofiel en de strategie om te komen tot duurzaam en circulair ondernemen helpt daarbij. U gaat tijdens de masterclass praktische kennis ophalen, met elkaar in gesprek, ervaringen delen en uw belangrijke uitdagingen vertalen naar acties van het eigen bedrijf. Het doel is: klanten en gebruikers die de kwaliteit in uw producten ervaren en waarderen. 

Concrete resultaten

  • In de masterclass scherpt u uw bedrijfsprofiel en strategie aan.
  • Met het werkboek 'Werken aan maatschappelijk gewaardeerde producten' werkt u uw bedrijfsprofiel en strategie uit en bespreekt die met uw MT-collega’s.
  • Daarna kan u in gesprek met uw klanten. U biedt uw klant/de merkeigenaar aan bij te dragen aan de transitie in uw gezamenlijke waardecirkel.

Download de flyer met alle informatie over de masterclass.

Aanmelden kan via dit formulier

Programma

De masterclass start om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en duurt tot 17.00 uur. 
Overige data van masterclasses dit jaar:

  • 18 oktober - bij Vink in Didam
  • 15 november - bij HAVAL in Gemert
  • 7 december - bij Hordijk Spuitgiet Verpakkingen in Zevenhuizen

Deelnemers en kosten
De masterclass is bedoeld voor leden van directies en managementteams van fabrikanten van kunststof of rubber (half)fabrikaten, recyclaat of eindproducten.
Per masterclass kunnen 8 tot 10 personen deelnemen. De kosten van deelname zijn € 595,00, exclusief BTW. Leden van de NRK betalen € 445,00, exclusief BTW.
Alle deelnemers ontvangen een informatieset en het werkboek 'Werken aan maatschappelijk gewaardeerd ondernemen'.

Aanmelden
Stuur een mail naar Erik de Ruijter, erik@detransitiemakelaar.com.