Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
17-03-2022 Nationaal Recycling Congres Fokker Terminal Den Haag

Op 17 maart 2022 vindt voor de tweede maal het Nationaal Recycling Congres plaats. Tijdens het congres, dat georganiseerd wordt door de FNOI, MRF, NRK Recycling en de VHT, zal er aandacht zijn voor de bijdrage die de recyclingsector levert aan het behalen van de klimaatdoelen, en zullen de verwachtingen van het Circulair Materialenplan worden besproken.

Er is wederom een inspirerend programma opgezet voor het congres. Dagvoorzitter Helga van Leur zal de aanwezigen door het programma mee nemen. De voorzitters van de organiserende verenigingen gaan in een panelgesprek in op de benodigde randvoorwaarden voor hoogwaardige recycling en de vraag hoe het Circulair Materialenplan daar aan bij kan dragen.

De staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat zal daar vanuit de overheid een nadere duiding op geven. Vanuit de branche worden vervolgens verschillende innovatieve initiatieven gepresenteerd in een aantal parallelsessies. Het inhoudelijke programma wordt plenair afgesloten met een bijdrage van Matthijs Bouman, waarin de bijdrage van de recyclingsector aan het behalen van de klimaatdoelstellingen centraal staat. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

U kunt het Recycling Congres ook ondersteunen als sponsor. U kunt kiezen uit verschillende sponsorpakketten wanneer u sponsor wilt zijn van het congres. Bij alle pakketten wordt de naam van uw bedrijf vermeld in alle officiële communicatie over het congres. Bekijk voor de verschillende opties en de voorwaarden de sponsorbrochure


 

Programma

Reserveer 17 maart 2022 alvast in uw agenda! 
Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden volgen t.z.t.