Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
20-01-2022 Rethink Nieuwjaarsbijeenkomst Rabobank Utrecht

Voor de nieuwjaarsbijeenkomst 2022 zijn we te gast op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Volgens goede gewoonte om vooruit te kijken naar wat het nieuwe jaar ons gaat brengen en daar samen het glas op te heffen.

Dit jaar is Marjan Minnesma van Urgenda onze keynote. Zij geeft onder het motto 'Opschalen en opschieten' onder meer haar reactie op het onderzoek 'CO2-reductie met circulaire kunststoffen in Nederland', dat CE Delft in onze opdracht uitvoerde.

Tevens komt aan het woord gastheer Kees de Schipper, sectormanager industrie bij Rabobank Groep over de Highlights Economic outlook 2022. Over de financiering van nieuwe circulaire initiatieven praten Yorick Cramer en Bjorn Aarts van de Rabobank ons kort bij.

Algemeen directeur NRK Harold de Graaf en directeur PlasticsEurope Nederland Theo Stijnen lichten kort de plannen voor Rethink in 2022 toe.

Aanmelden kan hier!

Programma

Programma
Het programma start om 15:30 uur en eindigt ca. 18:00 uur. Er is slechts plaats voor 80 deelnemers. Digitaal ook een optie? Dan kunt u deelnemen via de livestream.

Indien u aanwezig wilt zijn in Utrecht, dient u er rekening mee te houden dat u uiterlijk 15:15 uur beneden bij de balie bent. De nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op de 25e verdieping. Bewegen door het gebouw is onder begeleiding. Bent u niet op tijd aanwezig, dan wordt u helaas niet meer toegelaten.