Home > Agenda > Bijeenkomst
27-09-2021 CIRCO Track medische disposables | 27 sep - 12 okt - 26 okt online


Op 27 september, 12 en 26 oktober wordt de CIRCO track medische disposables georganiseerd. Eenmalige medische producten, zoals mondkapjes, handschoenen en verpakkingen, worden op grote schaal toegepast in de medische sector. Deze producten leveren grote voordelen op voor de hygiëne, gebruiksgemak, bescherming van de medewerkers en de kosten. Helaas zijn de meeste producten nog niet ontworpen met het oog op slim en veilig hergebruik of recycling.

Tijdens de CIRCO track gaan we aan de slag om circulaire business te ontwikkelen en wordt u op weg geholpen in een gefaciliteerd design proces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers. Na afloop heeft u zowel een langetermijnvisie ontwikkeld, als een concreet plan om morgen mee te beginnen. Lees meer.

Voor wie?
Deze track wordt georganiseerd voor:
-  Zorginstellingen en professionals die gebruik maken van medische disposables
-  Producenten die medische disposables ontwerpen en produceren
-  Groothandel in medische disposables
-  Ketenpartners die medische reststromen inzamelen en verwerken.

Meer informatie en aanmelden
Download de flyer voor alle informatie over de CIRCO track medische disposables. NRK is partner van deze track. Lees ook het uitgebreide nieuwsbericht op de website. Of neem contact op met Martin van Dord, vandord@nrk.nl voor meer informatie of om aan te melden.

Programma

De driedaagse CIRCO track vindt plaats op 27 september, 12 oktober en 26 oktober.