Home > Agenda > Bijeenkomst
01-06-2021 CIRCO Track Professional Cleaning | 1 jun - 15 jun - 29 jun Online CIRCO-workshop


Persoonlijke hygiëne en schoonmaken zijn in deze tijd extra belangrijk. Denk aan handen wassen en desinfecteren, maar ook aan het schoonmaken van bijvoorbeeld winkels, supermarkten, kantoren, scholen en openbare gebouwen. Maar hoeveel afval ontstaat hierbij?

De CIRCO Track Professional Cleaning is erop gericht de verschillende stakeholders in de (professionele) schoonmaakbranche te helpen om circulaire kansen te herkennen en circulaire oplossingen te ontwikkelen. Daarbij spelen de schoonmaakapparatuur, de toegepaste chemie (inclusief verpakking), disposables en de schoonmaakprocessen zelf een belangrijke rol. Samen met ketenpartners gaan we op zoek naar afvalreducerende en circulaire oplossingen. 

Wanneer?
De CIRCO Track vindt plaats op 1 juni, 15 juni en 29 juni. Er zijn nog slechts twee plaatsen beschikbaar. Heeft u als bedrijf interesse om deel te nemen? Neem dan contact op met Martin van Dord, vandord@nrk.nl

Klik hier voor alle informatie

Programma

Tijdens de CIRCO Track gaan we aan de slag om circulaire business te ontwikkelen en wordt u op weg geholpen in een gefaciliteerd design-proces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers. Na afloop heeft u zowel een langetermijnvisie ontwikkeld, als een concreet plan om morgen mee te beginnen.