Home > Agenda > Bijeenkomst
05-11-2020 Veiligheidsdag 2020 : 'De geest in de fles' online webinar


Onder het motto ‘Dare to Care!’ organiseert Veiligheid Voorop de online Veiligheidsdag 2020 in een reeks van drie bijeenkomsten van 1 tot 2 uur. De eerste bijeenkomst is op 5 november. Op 19 en 21 januari 2021 volgen de andere twee digitale workshops over hoe risico’s voortijdig worden herkend en beheerst en welk leiderschap daarbij nodig is.

Zijn de risico’s ècht onder controle? En wat als dit niet zo is? Laat de nachtmerrie van een groot ongeval niet uitkomen. De geest blijft niet vanzelf in de fles! 

Tijdens de openingsbijeenkomst ‘De geest in de fles!’ op 5 november neemt Arjen Littooij, directeur Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, u mee in de beleving wat er gebeurt als het echt misgaat. En spreekt Jurgen Hoekstra, voorzitter van Stichting Veiligheid Voorop, over ‘de moed die nodig is om voor elkaar te zorgen’. De derde spreker is Manon Bloemer, bestuurslid van van Stichting Veiligheid Voorop.

Informatie en aanmelden
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Programma

Kijk op de website voor alle details over het programma en informatie over de sprekers.

Na deze openingsbijeenkomst volgen op 19 en 21 januari twee eveneens digitale workshops over hoe risico’s voortijdig worden herkend en beheerst en welk leiderschap daarbij nodig is.