Home > Agenda > Bijeenkomst
02-12-2020 - 03-12-2020 Kunststoffen 2020 NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven

De beurs Kunststoffen is al 22 jaar dé vakbeurs en ontmoetingsplek voor de gehele kunststof- en rubberindustrie. In verband met de coronacrisis is de beurs verschoven van de traditionele septembermaand naar begin december 2020. Locatie, insteek en programma zijn echter niet anders dan de bezoekers gewend zijn. NRK en Rethink Plastics zijn partners van de beurs. 

100% circulair in 2050; zo luidt de doelstelling van de Nederlandse overheid. Er wordt flink gewerkt om deze doelstelling te behalen: zo recyclet Nederland inmiddels de helft van alle plastic verpakkingen. Dit maakt ons land dan ook koploper in Europa. Een goede zaak, want kunststof is te goed om weg te gooien! De initiatieven rondom hergebruik en duurzaamheid groeien dan ook met de dag. Samen met de NRK, Rethink Plastics en MVO laat de Kunststoffenbeurs zien welke waarde kunststof- en rubber toevoegt aan zowel de samenleving als de industrie.

Kijk op de website voor alle informatie over de beurs en het congresprogramma


Programma

Ontmoet in korte tijd belangrijke spelers uit de kunststof- en rubberindustrie en ontdek de laatste ontwikkelingen en kansen rondom duurzaamheid, hergebruik en recycling. De 22e editie van de Kunststoffenbeurs belicht zowel op de beursvloer als in het congresprogramma actuele ontwikkelingen en kansen binnen thema’s als: circulaire economie, duurzaamheid, slimme grondstoffen, nieuwe materialen, kostprijsbesparing, innovatieve productiemethodes, productontwikkeling en businesskansen. Hierbij biedt de Kunststoffenbeurs u bovendien de gelegenheid om in één dag belangrijke spelers uit de industrie te ontmoeten.