Home > Agenda > Bijeenkomst
10-12-2019 Meeting Materials 2019 | 10 december | meld je aan NH Leeuwenhorst, Noordwijkerhout


De jaarlijkse M2i (Materials Innovation Institute) conferentie vindt plaats op 10 december 2019 in Noordwijkerhout.
Wat begon In 1997 met een jaarlijkse bijeenkomst voor de Nederlandse materiaalwetenschappelijke gemeenschap (een aantal onderzoekers, studenten en industriële partners) is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende conferentie over innovaties in materialen. Tegenwoordig bezoeken naast MKB-bedrijven ook gerenommeerde industriële productiebedrijven en internationale universiteiten en onderzoeksinstituten de Meeting Materials.

Zie ook eerder NRK-nieuwsitem.

  Innovaties in materialen

Meeting Materials is openbaar en gratis toegankelijk voor een ieder die geïnteresseerd is in materiaalontwikkeling. Op de conferentie maak je kennis met de nieuwste inzichten en innovatieve ontwikkelingen van materialen. 

Elevator Pitches
Dit jaar is opnieuw de Elevator Pitch-sessie. MKB-bedrijven of startups die zich bezighouden met materiaalontwikkeling worden uitgenodigd aan deze sessie deel te nemen. Een unieke kans om jouw bedrijf in anderhalf minuut te presenteren aan een zeer divers publiek. Ook krijg je als pitcher de gelegenheid je producten of diensten in de centrale hal aan het publiek te tonen met gelegenheid voor nadere gesprekken. Wil je meer informatie hierover stuur dan een e-mail naar de M2i-organisatie.

Programma


Klik hier voor meer informatie, het programma en registratie.

U kunt zich niet meer inschrijven.