Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Directeurendiner Kunststofketen | ALV PVT | ALV NRK Verpakkingen

Datum: 05 juni 19
Locatie: Boathouse, Noorderplassenweg 150, Almere
Omschrijving:


Op woensdag 5 juni 2019 organiseren NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK Verpakkingen het jaarlijkse Directeurendiner Kunststofketen. Dit keer staat het diner in het teken ven 'Communicatie en Transitie.

  • Creation, het bureau achter Rethink, geeft u een crash course: Communiceren met Rethink! Op welke wijze kan u, uw bedrijf en uw werknemers bijdragen aan het verbeteren van het imago van onze industrie.
  • Mischa Coster is zelfstandig mediapsycholoog en gespecialiseerd in gedragsbeïnvloeding. Hij is adviseur voor profit en non-profit organisaties, is frequent spreker op congressen en werkt als gastdocent bij diverse universiteiten. Mischa vertelt kort over de waarde die toegepaste psychologie kan hebben voor de rubber- en kunststofindustrie. Daarbij legt hij diverse technieken uit, zoals nudging en priming, en waarom deze waardevol kunnen zijn bij het verbeteren van het imago van de branche (framing), maar ook bij het reduceren van de ‘plastic soep’, startend bij de consument.

Voor wie?
Het Directeurendiner Kunststofketen is bestemd voor directeuren van kunststofbedrijven en genodigden. Wij verzoeken u geen plaatsvervanger te sturen.

Aanmelden en kosten
Het directeurendiner is gratis toegankelijk voor leden van NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK Verpakkingen. Als u geen lid bent van deze branches zijn de kosten € 125 per couvert. Het aantal plaatsen is beperkt, deelname geschiedt op basis van inschrijving.

Combineer het diner met de algemene ledenvergaderingen
Voorafgaand aan het Directeurendiner vindt om 15.00 uur zowel de algemene ledenvergadering plaats van NRK PVT Kunststofverwerkers als van NRK Verpakkingen. Bij uw registratie kunt u aangeven voor welke programmaonderdelen u zich wilt aanmelden. De stukken voor de ALV krijgt u op korte termijn toegestuurd. 


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014