Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Kennisbijeenkomst Smart Plastics

Datum: 05 februari 19
Locatie: High Tech Campus 1, Prof. Holstlaan 4, Eindhoven
Omschrijving:


Op dinsdag 5 februari 2019 organiseren NRK PVT Kunststofverwerkers en Polymer Science Park (PSP) een kennisbijeenkomst waarin Smart Plastics centraal staan. Ervaringsdeskundigen en specialisten delen deze middag hun ervaringen. Een uitgebreide en inspirerende rondleiding door het Holst Centre maakt onderdeel uit van het programma. Deelnemers kunnen daar met eigen ogen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van printed flexible electronics zien.

Het programma start rond circa 14.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De bijeenkomst wordt afgesloten met een zogenaamde 'NRK (anti)filehap', zodat u voldaan en wel na de spits naar huis kunt rijden.

De ontwikkelingen rondom de integratie van elektronica en plastic behuizingen gaan razendsnel. Weet u wat dat voor uw bedrijf kan betekenen? Smart watches, integrated leds en sensoren: het stelt nieuwe eisen aan de kunststofverwerkers. Meld u aan en hoor alles over de nieuwste ontwikkelingen!

Deze bijeenkomst is interessant voor onder andere Hoofd R&D en TD, ontwerpers, designers, engineers en accountmanagers.Kosten, aanmelden en voorwaarden:
Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden van NRK PVT Kunststofverwerkers en PSP. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Niet-leden zijn van harte welkom maar betalen € 175. Als er meer inschrijvingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen, hebben leden voorrang. Wij vinden het belangrijk om verspilling tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 50 in rekening als u op de dag zelf en zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. Annuleren kan tot dinsdag 29 januari. Vanzelfsprekend is bij verhindering een collega van harte welkom.

Direct aanmelden voor Smart Plastics


Programma:

14.00 uur : inloop en ontvangst

14.30 uur : start programma

 • Corne Rentrop, onderzoeker bij Holst Centre
  Hij verzorgt een inspirerende presentatie over integrated flexibel electronics.
 • Aansluitend vindt er een rondleiding plaats door het Holst Centre  
  Het Holst Centre ligt op 5 minuten lopen van de conferentiezaal vandaag. We wandelen hier met elkaar naartoe.
 • Terugkomst conferentiezaal en korte pauze
 • Hans van de Mortel, directeur Metafas 
  Hoe wordt elektronica in de praktijk geïntegreerd in kunststoffen? Metafas heeft ervaring met het integreren van printed electronics tijdens de verwerking. Hans deelt deze middag zijn ervaringen.
 • Martèn Driesser, Projectleider Lectoraat Solar, Avans Hogeschool
  Welke mogelijkheden en oplossingen zijn er op dit moment op hoog TRL-level? Een praktijkgerichte presentatie over de integratie van zonnecellen in spuitgiet- en thermoformproducten.
 • Afsluiting, netwerkborrel en gezamenlijk nuttigen van de 'NRK (anti)filehap'

19.00 uur : einde bijeenkomst

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014