Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Technologie workshop Fleximould – de nieuwste ontwikkelingen

Datum: 06 november 18
Locatie: Hochschule Niederrhein, Krefeld (Dld)
Omschrijving:


Altijd al meer over een flexibel te programmeren dieptrekmatrijs willen weten en benieuwd welke nieuwe ontwikkelingen er op dit moment plaatsvinden? Op dinsdagmiddag 6 november 2018 organiseert het Polymer Science Park in samenwerking met Netzwerk Oberfläche NRW (Münster) de technologieworkshop 'Fleximould - de nieuwste ontwikkelingen'. Deze technologieworkshop wordt uitgevoerd binnen het INTERREG-project 'Smart Production', waarbij onderzoek en ontwikkeling ten behoeve van processen, machines en materialen voor het maken van producten in kleine series centraal staat.

Tijdens de workshop worden de presentaties verzorgd door gerenommeerde sprekers in interactieve sessies. Daarnaast zal er een demonstratie worden gegeven van de productie van dieptrekvormen met behulp van een verwarmde kunststoffolie. Er is ook een mogelijkheid om eigen materialen te testen. Hiervoor kunt u vooraf contact met ons opnemen op 06-21675552.

Bent u erbij? Benieuwd naar de mogelijkheden van een flexibel te programmeren dieptrekmatrijs? Bekijk hier het programma en mogelijkheid om aan te melden.


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014