Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Stoffendag 2018

Datum: 12 december 18
Locatie: ReeHorst, Ede
Omschrijving:


Op 12 december 2018 vindt de Stoffendag 2018 plaats. Deze dag wordt georganiseerd door de diverse brancheorganisaties van downstream gebruikers van chemische stoffen, in samenwerking met de handel en de producenten van chemische stoffen. NRK is een van deze organisatoren. Aanmelden voor de Stoffendag kan nu!

Workshops
Het delen van goede praktijken en kennis over het omgaan met gevaarlijke stoffen staat zoals elk jaar centraal. Deelnemers kunnen kiezen uit een groot aantal verschillende workshops, waarbij een hands-on benadering het uitgangspunt is. Experts en ervaringsdeskundigen praten u bij over de laatste ontwikkelingen, bespreken best practices en brengen u op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving.

Netwerken
Daarnaast biedt de Stoffendag deelnemers de gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemden en deskundigen, en is er tijd voor het bezoeken van een uitgebreide informatiemarkt.
 

Kosten:
De kosten voor deelname bedragen € 125 (exclusief BTW). NRK-lidbedrijven ontvangen € 50 korting. Vraag de benodigde kortingscode op door een e-mail te sturen naar Yolanda Boeters, boeters@nrk.nl

Klik hier voor meer informatie over het programma, de workshops en de sprekers en om in te schrijven. 
 

 


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014