Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Will & Co bekroond tot Best Managed Company

Will & Co B.V. is voor de vierde keer op rij bekroond met de 'Best Managed Companies' award. Hiermee behoort het bedrijf ook dit jaar weer tot een van de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf.

De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is Will & Co als een van de 51 Best Managed Companies naar voren gekomen. Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het tiende achtereenvolgende jaar. Deloitte beoordeelt de deelnemers aan de hand van het Business Maturity Model, dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Trots
Jacques van Lindonk, directeur: “Elk jaar wordt dit programma strenger en we zijn dan ook extra trots dat wij wederom deze award hebben gewonnen. Nu zelfs als Gold Member van het Best Managed Companies programma, vierde keer op rij.

Meer lezen:
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014