Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Menco Verduin nieuwe Algemeen Directeur Promolding 2.0

Menco Verduin is aangesteld als Algemeen Directeur bij ontwerp- en spuitgietbedrijf Promolding. Deze benoeming is tijdens het 20-jarig jubileum- en openingsfeest bekendgemaakt. Oprichter en eigenaar Jac. Gofers gaat zich vooral bezighouden met de verdere internationalisering en uitbouw van de activiteiten binnen het bedrijf.

Op 11 mei vierde Promolding haar 20-jarig bestaan, de opening van de nieuwe hoofdvestiging en productiehal en de start van Promolding 2.0. De medewerkers en circa 250 relaties waren daarbij aanwezig. Tijdens een gevarieerd programma werd ingegaan op het verleden, het heden en de toekomst van het bedrijf. Na de officiële opening kregen relaties in een ongedwongen sfeer een rondleiding door de moderne productiehal, de meetkamer, het Fiber Optische Lab, het MDC (Manufacturing Development Center) en de 3D-printer met de PRIM-technologie. “Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag”, aldus Jac. Gofers.


Jac. Gofers en Menco Verduin

Promolding 2.0
Gofers heeft het bedrijf in de afgelopen twintig jaar met een sterke persoonlijke benadering en via markante projecten uitgebouwd tot de huidige organisatie. Promolding staat nu op poleposition, is volwassen en rijp voor doorontwikkeling. Ook de medewerkers voelen dat er meer in zit: Promolding 2.0. Menco Verduin gaat daarin voorop als nieuw aangestelde Algemeen Directeur. Verduin heeft in zijn carrière veel ervaring opgebouwd binnen de (inter-)nationale maakindustrie, in de sectoren automobiel en spoorwegen. De laatste vijf jaar was hij Director Operations bij Mors Smitt, al vele jaren klant bij Promolding. Vanuit die positie heeft hij ervaren waar de kracht van Promolding zit. “Je moet van enorm goede huize komen om te overleven in de maakindustrie”, aldus Verduin. “Promolding heeft zoveel unieke kennis in huis: over materialen, productieprocessen, productontwikkeling en maakbaarheid. Doordat we de juiste keuzes maken, kunnen we veel voor grote organisaties betekenen. Met als belangrijkste bouwsteen het persoonlijke karakter van ons bedrijf. Daardoor kunnen we ook mee met de hogere kwaliteitsstandaarden in de maakindustrie. Van idee tot eindproduct, wij maken het maakbare.”Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014