Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Studenten helpen bij onderzoek kansen Chinese markt

Sefa, de studievereniging van de faculteit Economie & Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA), organiseert dit jaar voor de twaalfde keer een Research Project. Doel is het uitvoeren van op maat gemaakt onderzoek voor bedrijven met interesse in opkomende markten. Deze editie staat China centraal.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in specifiek onderzoek tegen aantrekkelijke kosten, worden van harte uitgenodigd te reageren. Lees met over het Research Project in de brochure

China, een van de grootste economieën van de wereld, is onderhevig aan snelle veranderingen op het gebied van kwaliteitsverbetering van producten en versoepeling van internationale handelsreglementen. Hierdoor is China de perfecte investeringsmogelijkheid. Zestien gemotiveerde en streng geselecteerde studenten zullen deze zomer naar China afreizen om hier op maat gemaakt onderzoek uit te voeren voor diverse bedrijven. Voor deze studenten, die getraind en begeleid worden door professionele consultants, is dit de ultieme gelegenheid om consultancy ervaring op te doen.
Vorig jaar hebben studenten namens de haven van Rotterdam onderzoek uitgevoerd in de haven van Buenos Aires. Het businessmodel is geanalyseerd, gekeken is naar de logistiek van de haven en gesprekken zijn gevoerd met verschillende stakeholders om zodoende de potentie van de haven in kaart te brengen. 

Meer informatie:
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014