Wachtwoord vergeten Account aanvragen

KIDV-Verdiepingsbijeenkomst over wetenschappelijk onderzoeksprogramma

Datum: 14 september 17
Locatie: Spaces/De Rode Olifant, Den Haag
Omschrijving:


Het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) organiseert op donderdag 14 september aanstaande van 16.00 tot 18.00 uur de jaarlijkse Verdiepingsbijeenkomst over het wetenschappelijk onderzoeksprogramma.

Heeft u zich nog niet aangemeld? Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan nog tot en met maandag 11 september. De bijeenkomst vindt plaats in gebouw Spaces/De Rode Olifant in Den Haag. Kijk voor meer informatie over het programma en om aan te melden op de website

 


Programma:

Dit jaar biedt het wetenschappelijk onderzoeksprogramma van het KIDV nieuwe inzichten voor diverse partners uit de verpakkingsketen, van verpakkingsontwerpers en bedrijven tot gemeenten en recyclers. Wilt u weten in welke mate uw gemeente, via gescheiden huishoudelijk verpakkingsafval, bijdraagt aan het inzetten van grondstoffen in nieuwe producten? Of bent u als bedrijf nieuwsgierig naar het gedrag van consumenten ten aanzien van de aankoop van duurzame verpakkingen?

De onderzoekers vertellen u daar graag meer over tijdens deze bijeenkomst. Andere onderwerpen zijn: circulariteit in verpakkingsontwerp, het meten van duurzaamheid, het weggooien van verpakkingsafval en het bevorderen en optimaliseren van inzameling en recycling. Kortom, voor iedereen een kans om de laatste stand van zaken te horen in de wetenschap op het gebied van circulair verpakken. Daarbij bieden de onderzoekers u praktische handvatten hoe u deze kennis straks zelf kunt toepassen in uw bedrijf of gemeente. Tegelijkertijd zijn de onderzoekers ook benieuwd naar uw visie en ervaringen.

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014