Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Empack Relatiedagen: De verbindende factor in verpakken

Datum: 20 september 17
Locatie: Evenementenhal Hardenberg
Omschrijving:


De samenwerking met Kamer van Koophandel en Enterprise Europe Network biedt de verpakkingsindustrie kansen om internationale contacten te leggen, te netwerken en fundamenten te bouwen tijdens Empack Relatiedagen. Op 20 en 21 september vindt dit event plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het doel van dit interactieve event is om internationale contacten tot stand te brengen tussen bedrijven, onderzoekers en andere potentiële klanten uit Europa die geïnteresseerd zijn in projectontwikkeling, uitbreiden van hun netwerk en business development.

Business leads uit Nederland en Duitsland
Exposanten van Empack Relatiedagen en TIV presenteren hun bedrijfsprofiel voorafgaande het event op een interactief platform, waar Nederlandse en Duitse bezoekers gemakkelijk aanbieders
terugvinden. Vervolgens zullen tijdens de beurs prangende uitdagingen te behandeld worden. Dat kunnen bedrijven zijn die op zoek zijn naar agenten, distributeurs of productiepartners, maar ook
partners voor technologische ontwikkeling en R&D. 

Nieuwe kansen uit (inter)nationaal netwerk
Voor management, technisch managers, verpakkingsmanagers en inkopers die op zoek zijn naar nieuwe verpakkingstechnologie, andere mogelijkheden voor verpakken of etiketteren, ontwikkelingen in machinebouw en verpakkingsmaterialen is het B2B Matchmaking event een uitermate geschikt event om aan deel te nemen. Hier wordt kennis gedeeld en genetwerkt waaruit nieuwe samenwerkingen voortvloeien.

Praktische informatie
Empack Relatiedagen vinden tegelijkertijd plaats met de Technische Industriële Vakbeurs. Kijk voor meer informatie over het programma en aanwezige innovaties op www.empackrelatiedagen.nl. Op 20 en 21 september is Evenementenhal Hardenberg geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Bezoeken kan alleen met een toegangsticket door vooraf online in te schrijven. 


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014